Инсталирайте Connecto.bg сега! Научи повече

Монтиран естествен паркет и ламиниран паркет

Намери монтаж на дървен под в Малко Търново, област Бургас

Попълни кратък въпросник, за да те свържем с точния професионалист

Как работи за теб?

1
Заяви услуга безплатно

Сподели какво ти трябва

2
Създай профил и получи оферти

Професионалистите ти се обаждат

3
Остави отзив

Сподели мнението си

Монтажът на дървен под е процес, при който се поставя дървена настилка върху подовата повърхност. Този вид под се избира често заради естетическата си привлекателност и естествен вид. Първоначално, трябва да се осигури подходящ под - твърда, равна и стабилна повърхност. Уверете се, че подовата основа е подходяща за монтажа на дървен под, като извършите необходимите подготвителни работи, като почистване и изравняване. След това, ще трябва да закупите необходимия материал за монтажа на дървения под - дъски, лепило, нокъти или винтове, и острилка за подгонване на дъските. Започнете от единия ъгъл на стаята и поставете първата дъска паралелно на стената, като оставите няколко милиметра на фугите. Прикрепете дъската към основата, използвайки лепило или нокти. След това поставете следващата дъска тясно до първата, като продължавате в същата посока, докато покриете цялата повърхност на стаята. Всяка последваща дъска трябва да бъде залепена или прикрепена към предишната и така нататък. Като стигнете до последната дъска, може да се наложи да се изрежат дъските, за да паснат правилно. За тази цел използвайте острилка за подгонване на размерите и сложете последната дъска на място. В края на монтажа, проверете дали дъските са здраво прикрепени и има ли равномерни фуги между тях. Оставете монтажа да изсъхне и затворете стаята за няколко дни, преди да използвате пода. Дървеният под е красиво и елегантно допълнение към дома. Правилният монтаж на такъв под може да се окаже труден и изискващ време, но резултатът струва усилието. Насладете се на новия си дървен под и го поддържайте правилно, за да остане в безупречно състояние години наред.

Малко Търново е курортно селище, разположено на пълната с изобилието на природните красоти Черноморска равнина, недалеч от град Бургас. Това примамливо място е популярно сред туристите, които търсят спокойствие, красота и уютна обстановка за своя отдих.

Селището се намира на около 20 километра южно от град Бургас и граничи с морския бряг. То предлага прекрасни плажове с фин пясък и чиста вода, които са идеални за отдих и развлечения на плажа. Селището е малко и уютно, състоящо се от редица вили, хотели и малки гостоприемни местни магазини и ресторанти.

Освен плажовете, Малко Търново разполага и с множество природни забележителности и атракции. В близост до селището може да се открият пазарджишки хълм и водопадът "Маневската китка". Там гостите могат да се насладят на прекрасни гледки, дълги разходки и пикници в природата.

Малко Търново е известно също и с богатство на релефни исторически паметници. Една от по-известните такива атракции е Старата църква – едно от най-важните исторически места в района. Тя е построена през 16-ти век и представлява великолепен пример за традиционната архитектура на България. Старата църква привлича посетителите си с красивата си иконостас и неповторимата атмосфера на мир и спокойствие.

Още едно важно място за посещение е Къщата на възрожденеца Йоан Венелин. Тази стара къща е била преустроена в музей и в момента представлява интересна атракция за туристите. В музея можете да намерите различни експозиции, които отразяват живота и делото на възрожденеца Йоан Венелин и времето, в което той е живял.

Селището Малко Търново предлага и множество спортни дейности и възможности за активен отдих. Туристите могат да се насладят на плуване, сърф, каякинг и риболов. За почитателите на планината и природата има множество възможности за разходки и планински велосипедизъм в околностите на селището.

Независимо дали търсите място за плаж и релакс, исторически и културни забележителности или активен и спортен отдих, Малко Търново е отлично място, където можете да намерите всичко това. С уникалната си красота и разнообразие, селището привлича туристи от цял свят, които искат да се насладят на незабравими моменти в България.

/

Бургас е град в Източна България, разположен на брега на Черно море. Той е четвъртият по големина град в страната и важен икономически, културен и транспортен център. Градът е разположен на активно земетресение равнище и предлага впечатляващи гледки на морето и планината.

В Бургас се намира най-голямото пристанище на България, което играе ключова роля в търговията и икономиката на региона. През последните години, градът се е превърнал в големият център на нефтената и газовата индустрия в страната, с множество предприятия и съоръжения в близост до пристанището. Бургас е и място на международния летище, което позволява бърз и лесен достъп до града от цял свят.

Градът е богат на исторически, културни и природни забележителности. В центъра на Бургас се намира площада "Свобода", където може да се види красива фонтана и паметник на апостола на свободата Васил Левски. В близост до площада се намира и старият град, който разполага с множество уютни ресторанти, кафенета и магазини.

Един от най-големите атракции в Бургас е и неговото морско градина. Това е прекрасен парк с рядкостни и екзотични растения, който предлага уникална атмосфера и отлични възможности за отдих и пикник. В рамките на морската градина се намира и плажът на Бургас, който е изключително популярен сред посетителите поради своя бял пясък и чиста вода.

Бургас е също и различни културни и изкуствени институции, като Оперен театър, Дом на киното, Градска художествена галерия и други. Градът предлага богата културна сцена, с множество изложби, концерти, театрални представления и кино прожекции. Новият Културен център на Бургас, който беше открит през 2019 година, предлага също и модерни музикални и танцови спектакли за посетителите.

Накрая, Бургас е известен и със своите гастрономически изкушения. Градът предлага богат избор от традиционни и международни ресторанти, където може да се насладите на вкусни ястия и напитки. Особено препоръчително е да опитате местния морски плод, който е приготвен по специални рецепти и предлага несравнима цялостна гастрономическа изживяване.

/

Популярни компании

Ремонт п строй еоод

0.00
Нямам оценка

Като сме най-добри в направата на: Ремонт на покриви, Нови покриви, Дървени конструкции, Реконструкции, Поставяне на улуци, Алпинистки услуги, Водосточни търби, Безшевни улуци, Тенекеджийски услуги, Битумни керамиди, Хидроизолация на покриви, Саниране, Вътрешни ремонти, Довършителни работи, Бояджийски услуги, Заготовка на ламаринени обшивки и др

Търсиш друга услуга? Търсачката ще ти помогне!