Инсталирайте Connecto.bg сега! Научи повече

Заредена и украсена маса за сватба с хапки в малки чашки мезета в чинии торта кетъринг ястия

Кетъринг за сватби

Попълни кратък въпросник, за да те свържем с точния професионалист

Как работи за теб?

1
Заяви услуга безплатно

Сподели какво ти трябва

2
Създай профил и получи оферти

Професионалистите ти се обаждат

3
Остави отзив

Сподели мнението си

Кетърингът за сватби представлява услуга, предлагана от професионални кетъринг компании, която се занимава с организирането и доставянето на храна и напитки за сватбеният ден. Кетърингът за сватби е насочен към младоженците, които търсят висококачествени и вкусни ястия, сервирани на елегантен и професионален начин. Типичните услуги, предоставяни от кетъринг компаниите за сватби включват избор на менюто, готвене и приготвянето на храната, аранжирането на ястията на сервиращи платформи, доставка и декорация на местата за сервиране. Освен храната, кетъринг услугите могат да включват и доставяне на алкохолни и безалкохолни напитки, арендиране на прибори и съдове, наемане и обучение на персонал за обслужване. За младоженците, които искат да имат персонализирани ястия и меню, кетъринг компаниите понякога предлагат консултации с шеф готвач или създаване на специални менюта в съответствие с предпочитанията и диетичните изисквания на сватбената партия. Кетъринг за сватби може да се организира на различни локации - от хотели и ресторанти, до открити площадки и домашни градини. Компаниите обикновено предлагат пълен набор от услуги, включващи доставка до мястото на сватбената церемония, сетъп на сервиращите места и внимателно подреждане на храната и напитките. Цената на кетъринга за сватби обикновено се определя от броя гости и избраното меню. Младоженците могат да изберат между различни видове кулинарни стилове - от традиционна българска кухня до международни кулинарни изкушения. Кетърингът за сватби позволява на младоженците и техните гости да се насладят на вкусни, качествени и стилно представени ястия, без да се притесняват за готвенето и сервирането им. Това прави кетъринга за сватби предпочитан избор за множество бъдещи брачни двойки.

Популярни компании

FnB Service Events

0.00
Нямам оценка

FnB Service предлага цялостна кетъринг услуга в изготвянето на меню, избор на локация, подготовка на маси, зареждане на инвентар, обслужване от сервитьори и бармани

Famous Food Catering

0.00
Нямам оценка

Всеки случай е уникален

Monchia Cake and Catering

0.00
Нямам оценка

Дългогодишен опит Имаме повече от ** години опит в моделирането и изработката на дизайнерски сладкарски творения Винаги висококачествени суровини В изработката на всички наши продукти използваме доказани и качествени суровини без компромис за качеството и вкуса Фигури от фондан Специализирани сме в моделирането на фигури от фондан , за още по-атрактивна визия Вашия празник е наша мисия Приемаме като мисия това, да изпълним Вашите фантазии за торта и така да изнадаме Вас и Вашите гости. Real time adjusting С нас имате уникалната възможност да правите промени по тортата докато се прави Кратки срокове на изпълнение Имате нужда Вашите изделия да са изработени в кратки срокове ? Поискайте ни попитайте!

Търсиш друга услуга? Търсачката ще ти помогне!