Инсталирайте Connecto.bg сега! Научи повече

Усмихнати специалисти по лайф коучинг и доволна жена сред природата щастлива от процеса на самоизграждане и осъзнаване

Лайф коучинг

Попълни кратък въпросник, за да те свържем с точния професионалист

Как работи за теб?

1
Заяви услуга безплатно

Сподели какво ти трябва

2
Създай профил и получи оферти

Професионалистите ти се обаждат

3
Остави отзив

Сподели мнението си

Лайф коучингът е процес, в който професионален коуч работи с индивид или група, с цел постигане на личен или професионален успех. Лайф коучингът помага на клиента да развие яснота относно своите цели и страхове, да преодолее пречките и да намери решения за постигане на целите си. Лайф коучингът се основава на вярата, че всеки човек е уникален и разполага със свой потенциал и ресурси, които могат да бъдат използвани за достигане на желаните резултати. Коучът не дава съвети, а подканва клиента да проучи своите вътрешни мисли, емоции и вярвания, за да намери отговорите, които са най-подходящи за него. Лайф коучингът може да се фокусира върху различни аспекти от живота на клиента, като например лична реализация, професионален растеж, межличностни взаимоотношения, здраве и благополучие. Процесът на коучинг обикновено включва серия от сесии, като всяка сесия обикновено трае от 30 до 60 минути. Лайф коучингът е силен инструмент за самосъзнание и личностно развитие, който помага на хората да се почувстват по-уверени, мотивирани и осъществени. Клиентите могат да очакват подкрепа, мотивация, насочване и отговорност от страна на коуча, като всички усилия са насочени към достигане на желаните резултати и успех.

Популярни компании

Smile white Yanitsa

0.00
Нямам оценка

Наш приоритет е да изградим различно възприятие за "проблемите" във съзнанието ви, като ви научим как силата на мисълта работи във ваша полза

“Любов и Творчество”

0.00
Нямам оценка

“Любов и Творчество” - център за личностно развитие На база опитът ми през последните 9 години, бях убедена, че искам да създам място, където хората да се свързват със себе си, да се опознават и да се възпитават да действат така, както никога не са си позволявали! Да се докоснат до онази част от тях, от която се страхуват, но която крие най-големите им сили и възможности! Пътят към себе си е много труден и каменист! За него няма точна рецепта или посока, няма нещо сигурно, което да те отведе до Теб! Това е Път, който се върви цял живот! “Любов и Творчество” е място, което е създадено, за хора, искащи да минат по този път! Хора, готови да преобърнат света си, да променят настоящето си и да бъдат пълноценни във всяко едно отношение! “Любов и Творчество” е мисия! Моята мисия да предам на Вас опитността си, тънкостите, заряда, вярата, подкрепата и мотивацията! Моята мисия е да ви науча да бъдете това, което сте - Пълноценни, Щастливи и Смели! Вярващи, Действащи, Чувстващи! Всеки един от нас е специален, с индивидуални качества и потенциал! Моята роля е заедно с вас да стигнем, именно до него!

Ирина Филипова

0.00
Нямам оценка

Подкрепата, която предоставям, е насочена към жени, преживели бърнаут и желаещи да трансформират своя професионален и житейски път, за да бъдат успешни и удовлетворени от живота си.

Търсиш друга услуга? Търсачката ще ти помогне!