Инсталирайте Connecto.bg сега! Научи повече

Монтиран естествен паркет и ламиниран паркет

Намери монтаж на дървен под в Калипетрово, област Силистра

Попълни кратък въпросник, за да те свържем с точния професионалист

Как работи за теб?

1
Заяви услуга безплатно

Сподели какво ти трябва

2
Създай профил и получи оферти

Професионалистите ти се обаждат

3
Остави отзив

Сподели мнението си

Монтажът на дървен под е процес, при който се поставя дървена настилка върху подовата повърхност. Този вид под се избира често заради естетическата си привлекателност и естествен вид. Първоначално, трябва да се осигури подходящ под - твърда, равна и стабилна повърхност. Уверете се, че подовата основа е подходяща за монтажа на дървен под, като извършите необходимите подготвителни работи, като почистване и изравняване. След това, ще трябва да закупите необходимия материал за монтажа на дървения под - дъски, лепило, нокъти или винтове, и острилка за подгонване на дъските. Започнете от единия ъгъл на стаята и поставете първата дъска паралелно на стената, като оставите няколко милиметра на фугите. Прикрепете дъската към основата, използвайки лепило или нокти. След това поставете следващата дъска тясно до първата, като продължавате в същата посока, докато покриете цялата повърхност на стаята. Всяка последваща дъска трябва да бъде залепена или прикрепена към предишната и така нататък. Като стигнете до последната дъска, може да се наложи да се изрежат дъските, за да паснат правилно. За тази цел използвайте острилка за подгонване на размерите и сложете последната дъска на място. В края на монтажа, проверете дали дъските са здраво прикрепени и има ли равномерни фуги между тях. Оставете монтажа да изсъхне и затворете стаята за няколко дни, преди да използвате пода. Дървеният под е красиво и елегантно допълнение към дома. Правилният монтаж на такъв под може да се окаже труден и изискващ време, но резултатът струва усилието. Насладете се на новия си дървен под и го поддържайте правилно, за да остане в безупречно състояние години наред.

Калипетрово е село в Силистренска област, разположено в североизточната част на България. Селото е разположено на няколко километра от границата с Румъния, в близост до река Дунав. Това е уютно и спокойно място, което предлага прекрасна природа и невероятни гледки към околните пейзажи. Калипетрово се отличава със своя богат природен резерват, наричан "Устите на Дануб". Тук можете да се насладите на красиви гори, огромни кладенци и разнообразие от животни и растения. Местността заманива посетителите си с уникалната си красота и тишината, която я обгръща. Селото предлага различни възможности за отдих и развлечение. Можете да се разходите из природата и да се насладите на изгревите и залезите над река Дунав. Също така има възможност за плуване и риболов в близките водни пътища. В селото има няколко кафенета и ресторанти, където може да опитате традиционни български ястия и напитки. Тук можете да се насладите на автентичната българска кухня и да опитате местни специалитети, приготвени от прясно събраните продукти от местните ферми. Околните села и градове предлагат също така различни забележителности и атракции. Можете да посетите Силистра, където може да се разходите в грейдъра или да разгледате местния исторически музей. Също така, можете да отидете на екскурзия до местния природен парк "Сребърна", който е в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство. Селото Калипетрово е идеално място за туристи, които търсят отдалечеността и спокойствието на селската среда. Тук можете да се отдадете на размисъл и да се насладите на красивите пейзажи, които предлага. Ако търсите спокойствие и уединение, Калипетрово е идеалното място за вас. Отличаващ се с природата си и тихите улици, това село предлага на посетителите си възможността да избягат от градския шум и стреса на ежедневието. В Калипетрово може да се насладите на спокойствието и красотата на природата, което е истинско удоволствие за душата и сетивата./

Силистра е град в североизточна България, разположен на брега на река дунав. Той е административен център на едноименната община и област Силистра. Градът е разположен на 400 километра северозападно от София и на около 100 километра се намира българо-румънската граница.

Силистра е богата на исторически и културни забележителности. В града се намира Древният Данион - един от най-големите римски укрепени лагери в Балканите. Лагерът е бил изграден през 1-2 век и запазва насъщността на римския град, който се е намирал там. Друга историческа забележителност е Силистренска крепост, която е била построена през 2-ри век и е била важен крепостен комплекс в рамките на ранносредновековна България. Крепостта разполага с десетици запазени кули и стени, които са свидетелства за мощното й укрепление.

Градът е известен още и с Музея на силата. Той се намира в сградата на първото захранване на електричество в България. Музеят е посветен на развитието на електрификацията в страната и разполага със събирателност от предмети и документи от национално значение. Силистра разполага и с Народен археологически и исторически резерват "Сборянова къща", който представлява дом-музей, в който са изложени предмети, свързани с историята и културата на региона.

Градът Силистра е с население от около 35 000 души. Икономиката на града се базира предимно на индустриалния и селскостопански сектори. В Силистра се намират няколко крупни предприятия, включително заводи за мебели, машини, текстил и тютюневи изделия. Регионът в околността на града е известен също така и със своите земеделски площи и производство на земеделски стоки.

/

Популярни компании

Ремонт п строй еоод

0.00
Нямам оценка

Като сме най-добри в направата на: Ремонт на покриви, Нови покриви, Дървени конструкции, Реконструкции, Поставяне на улуци, Алпинистки услуги, Водосточни търби, Безшевни улуци, Тенекеджийски услуги, Битумни керамиди, Хидроизолация на покриви, Саниране, Вътрешни ремонти, Довършителни работи, Бояджийски услуги, Заготовка на ламаринени обшивки и др

Търсиш друга услуга? Търсачката ще ти помогне!