Инсталирайте Connecto.bg сега! Научи повече

Щастлива жена на здравословна диета с чиния със свежи зеленчуци купа с плодове фреш от портокал зърнени закуски сварено яйце

Нутриционисти и диетолози

Попълни кратък въпросник, за да те свържем с точния професионалист

Как работи за теб?

1
Заяви услуга безплатно

Сподели какво ти трябва

2
Създай профил и получи оферти

Професионалистите ти се обаждат

3
Остави отзив

Сподели мнението си

Нутриционистите и диетолозите са здравни специалисти, които се занимават с проучването и изучаването на хранителните навици, диети и тяхното влияние върху здравето и благосъстоянието на индивиди и обществото като цяло. Те са експерти в областта на храненето и разбират от важността на сбалансирането и разнообразяването на храната, като спазват принципите на здравословното хранене. Нутриционистите и диетолозите изготвят детайлни и индивидуализирани диетични планове, които отчитат индивидуалните нужди, цели и заболявания на своите пациенти. Те работят с клиентите, за да им помогнат да постигнат здравословно тегло, подобрят здравето си и превентивно да се запазят от различни заболявания, свързани с храненето. Освен изготвянето на диетични планове, нутриционистите и диетолозите също така предоставят образователна информация относно правилното хранене, предотвратяването на хронични заболявания, осигуряването на достатъчно хранителни вещества и избягването на нутриентни недостиги. Те могат да работят и с уязвими групи като бременни жени, деца и възрастни хора със специфични нужди. Нутриционистите и диетолозите се стремят да съчетаят науката и практиката в областта на храненето, за да помогнат на хората да водят здравословен начин на живот и да постигнат оптимално здраве. Те са важен фактор за насърчаване на правилно хранене и осигуряване на здравословно общество.

Популярни компании

Р

Румяна Нешева

0.00
Нямам оценка

Предлагаме дистанционни тестове на целия организъм чрез изпращане на косъм

Холистичен център Стъпка по стъпка

0.00
Нямам оценка

Работа в малки групи за постигане на оптимални резултати, съобразени с индивидуалните потребности и възможности на всеки; Дейности за създаване на дружелюбен и сплотен колектив; Проследяване на резултатите в дългосрочен план.

Търсиш друга услуга? Търсачката ще ти помогне!