Инсталирайте Connecto.bg сега! Научи повече

Стилисти оформят прически на жени със светли дълги коси

Стилист

Попълни кратък въпросник, за да те свържем с точния професионалист

Как работи за теб?

1
Заяви услуга безплатно

Сподели какво ти трябва

2
Създай профил и получи оферти

Професионалистите ти се обаждат

3
Остави отзив

Сподели мнението си

Стилистът е професионалист, който се занимава с определянето и създаването на индивидуален стил и визия за клиенти. Той се грижи за облеклото, прическата, грима и аксесоарите на човека, за да му помогне да изрази своята личност и да изглежда най-добре във всяка ситуация. Стилистът работи с клиенти от различни сфери на живота - от обикновени хора, които искат да подобрят външния си вид и да се чувстват по-уверени и комфортни, до знаменитости и модели, които изискват персонализирано и впечатляващо излъчване. Задачите на стилиста включват да анализира визията и стила на клиента, да предлага подходящи облекла, аксесоари и грим, да прави закупки, да занимава се с промени в прическата и ноктите, да организира и координира фотосесии или модни ревюта. За да успее в своя работа, стилистът трябва да бъде креативен, високоорганизиран и да разполага със солидни познания в областта на модата и тенденциите. Той трябва да бъде в състояние да разбере индивидуалните нужди и предпочитания на клиента и да ги превърне в привлекателна визия. Стресът и налягането могат да бъдат част от работата на стилиста, тъй като често трябва да работи със срокове и да се адаптира към различни ситуации и изисквания. Въпреки това, удовлетворението от помагането на клиентите да се чувстват добре в кожата си и обичайната екология на модата правят работата на стилиста изключително градивна и вълнуваща.

Популярни компании

Учебен кабинет - Елиза Бюти

5.00
Отлична

Нашата цел е да предоставим качествено обучение, което помага на хората не само да развият своите умения в сферата на красотата, но и да обогатят общата си култура и знания в различни области

H

Hair Gallery Amur

0.00
Нямам оценка

за нас клиента е важен, но също и високото качество на услугата! И не на последно място качеството на продуктите с които работим!

Търсиш друга услуга? Търсачката ще ти помогне!