Инсталирайте Connecto.bg сега! Научи повече

Фризьорка поставя екстеншъни за коса на блондинка и брюнетка на фризьорски стол чака за удължаване на коса

Удължаване на коса

Попълни кратък въпросник, за да те свържем с точния професионалист

Как работи за теб?

1
Заяви услуга безплатно

Сподели какво ти трябва

2
Създай профил и получи оферти

Професионалистите ти се обаждат

3
Остави отзив

Сподели мнението си

Удължаването на коса е процедура, при която се поставят изкуствени коси, наречени екстеншъни, в съществуващата коса, за да се увеличи дължината или обемът на прическата.Процесът на удължаване на коса може да се извършва по различни начини, като най-популярните методи включват лепене, плетене и закачане. При метода на лепене, екстеншъните се залепват към собствената коса с помощта на специален гел или лепило. При плетенето, нишките от екстеншъните се плетат в косата, а при закачането, се използват метални или силиконови капси, които се закачат към съществуващата коса.Удължаването на коса дава възможност за създаване на различни стилове и прически. Екстеншъните се предлагат в различни цветове и текстури, което позволява на клиентите да изберат тези, които най-добре отговарят на тяхната собствена коса. Операцията по удължаване на коса може да отнеме няколко часа и често изисква постоянна поддръжка, за да се поддържат дължината и изгледа на екстеншъните. Това включва редовно измиване и подрязване на косата, както и специални грижи, за да не се наруши косъма на плочата.Независимо от метода, удължаването на коса е популярна услуга в салоните за красота и предлага възможност за създаване на промяна и преобразяване на прическата.

Популярни компании

Учебен кабинет - Елиза Бюти

5.00
Отлична

Нашата цел е да предоставим качествено обучение, което помага на хората не само да развият своите умения в сферата на красотата, но и да обогатят общата си култура и знания в различни области

H

Hair Gallery Amur

0.00
Нямам оценка

за нас клиента е важен, но също и високото качество на услугата! И не на последно място качеството на продуктите с които работим!

Търсиш друга услуга? Търсачката ще ти помогне!