Инсталирайте Connecto.bg сега! Научи повече

Две младоженки в бели булчински рокли с пуснати дълги коси брионетка и блондинка и сватбен букет

Сватбени рокли

Попълни кратък въпросник, за да те свържем с точния професионалист

Как работи за теб?

1
Заяви услуга безплатно

Сподели какво ти трябва

2
Създай профил и получи оферти

Професионалистите ти се обаждат

3
Остави отзив

Сподели мнението си

Сватбените рокли са специално проектирани и изработени дрехи, които невестата избира за своя най-важен ден в живота си - сватбата. Тези рокли са обикновено елегантни и изискани, съчетавайки традиционни и модерни елементи. Обикновено са бели или в нежни пастелни цветове, за да отразят чистотата и невинността на моменталния им съюз. Сватбените рокли са много разнообразни в дизайна си. Могат да бъдат с изключително дълъг, подпълнен или леко прозиращ шлейф, които изискват помощ от други хора, за да бъдат държани и следени през цялото време на церемонията. Дизайните на ръкавите и деколтето също могат да варират от свободни и просторни до тесни и декорирани със съкровища и бродерия. Материите, използвани за изработка на сватбените рокли, са често висококачествени, като дантела, шифон, органза и шантили. Те могат да имат и допълнителни декоративни елементи, като камъни, бижута, перли, пайети и бродерии. Всяка детайлна част на роклята е внимателно изработена, за да подчертае красотата на невестата и да й придаде блестящ и изящен вид. Сватбените рокли са символ на любовта, романтиката и уникалността на сватбения ден. Те трябва да се съответстват на индивидуалния стил и предпочитания на невестата и да ѝ придадат чувство на специален и незабравим момент в живота ѝ.

Популярни компании

Mikka Kosseva Couture

0.00
Нямам оценка

Всеки дизайн на Mikka Kosseva е уникален- сътворен с особено лично отношение, само и единствено за един клиент, така че да разкрие неговия индивидуален характер

Blink by Radi Lazarova

0.00
Нямам оценка

Авторска дантела, индивидуален подход, дългогодишен опит, изискан дизайн, фин почерк, професионален екип, високотехнологична база.

Търсиш друга услуга? Търсачката ще ти помогне!