Инсталирайте Connecto.bg сега! Научи повече

Личен треньор и треньорка показват на хора как да правят правилно упражнения и да тренират ефективно

Лични треньори

Попълни кратък въпросник, за да те свържем с точния професионалист

Как работи за теб?

1
Заяви услуга безплатно

Сподели какво ти трябва

2
Създай профил и получи оферти

Професионалистите ти се обаждат

3
Остави отзив

Сподели мнението си

Личните треньори са специалисти в областта на фитнеса и тренировките, които предоставят персонализирани програми за трениране и помагат на клиентите им да постигнат своите цели във физическата форма. Личните треньори работят индивидуално с клиентите си, адаптирайки тренировъчните и хранителните програми според нуждите и възможностите на всеки от тях. Те предоставят мотивация, подкрепа и умения, които са необходими за постигане на оптимални резултати. Личните треньори обикновено имат професионални квалификации и богат опит в областта на тренировките и фитнеса. Те са запознати с различни методи и теории за трениране, като се придържат към науката и зачесто се обучават в новите тенденции и методи. Работата на личния треньор включва предлагане на тренировки, които са индивидуално съобразени с целта на клиента. Те могат да включват кардио тренировки, силови тренировки, функционални упражнения, гъвкавост и други. Личният треньор може също така да съдейства и в управлението на хранителния режим на клиента, като му предоставя информация и съвети относно правилното хранене и поддържането на здравословен начин на живот. Основната цел на личния треньор е да помогне на клиента да подобри физическата си форма, да спечели по-добро здраве и да постигне конкретни цели, като намалява или увеличава телесната маса, изгражда мускулатурата, подобрява силата и функционалността на тялото или подобрява общото здравословно състояние. Общо взето, личните треньори са професионалисти, които предоставят персонализирани тренировки и подкрепа, с цел да помогнат на своите клиенти да постигнат по-добра физическа форма и здравословно състояние.

Популярни компании

Manolov Fit

0.00
Нямам оценка

Примерът!

Професионалист

0.00
Нямам оценка

Здравейте! Предлагам Ви качествени уроци/тренировки/съвети относно фитнес изграждането! Изготвяне на тренировки персонално, хранителен режим и резултати, спрямо желанието на клиента! Животът е здравето!

Health&shapewithMaria

0.00
Нямам оценка

ОТЛИЧАВАМ СЕ С ТОВА, ЧЕ НЕ СЕ ОГРАНИЧАВАМ ЕДИНСТВЕНО С ЗНАНИЯ ЗА ТРЕНИРОВКИ, А СЪМ ОБВЪРЗАЛА ХОЛИСТИЧНИЯ ПОДХОД И СЪМ СПЕЦИАЛИЗИРАЛА ЗАДЪЛБОЧЕНО ВЪРХУ ТЕМИТЕ ЗДРАЕ И ФОРМА

Търсиш друга услуга? Търсачката ще ти помогне!