Инсталирайте Connecto.bg сега! Научи повече

Семейни двойки обсъждат проблеми при семейно-брачни консултанти

Връзки и семейно-брачни консултации

Попълни кратък въпросник, за да те свържем с точния професионалист

Как работи за теб?

1
Заяви услуга безплатно

Сподели какво ти трябва

2
Създай профил и получи оферти

Професионалистите ти се обаждат

3
Остави отзив

Сподели мнението си

Връзки и семейно-брачни консултации са услуги, предоставяни от професионалисти в областта на психологията и семейната терапия. Тези консултации са насочени към хора, които имат проблеми или предизвикателства във връзките или брака си и се стремят да ги преодолеят и подобрят качеството на своята връзка. Консултантите по връзки и семейна терапия се специализират в работата с индивиди, двойки или семейства, за да им помогнат да разберат и преодолеят проблемите, които се появяват в техните взаимоотношения. Те предлагат подходящи техники, инструменти и стратегии, които помагат на клиентите да установят здрави и задоволителни връзки. При семейно-брачните консултации се разглеждат различни теми и проблеми, свързани със семейната динамика и междуличностните отношения. Консултантите предоставят подкрепа и насоки по въпроси като: - Разрешаване на конфликти и подобряване на комуникацията между партньорите - Справяне с емоционална незрялост и липса на емоционална интимност във връзката - Научаване на стратегии за справяне със стрес и предизвикателства в брака - Управление на различията във възгледите, ценностите и потребностите на партньорите - Подобряване на сексуалната интимност - Справяне с раздялата, измената или други травматични събития във връзката - Подкрепа при възпитанието на децата и справяне със семейни проблеми Връзки и семейно-брачни консултации се провеждат в доверен и удобен околен среда, като целта им е да помогнат на клиентите да разгледат и разберат проблемите си, както и да изградят по-силна и здрава връзка или брак. Консултантите работят в тясно сътрудничество с клиентите си, за да им помогнат да постигнат по-добро разбиране, подобрят комуникацията и изградят здрави основи за успешни и задоволителни взаимоотношения в бъдеще.

Популярни компании

Smile white Yanitsa

0.00
Нямам оценка

Наш приоритет е да изградим различно възприятие за "проблемите" във съзнанието ви, като ви научим как силата на мисълта работи във ваша полза

“Любов и Творчество”

0.00
Нямам оценка

“Любов и Творчество” - център за личностно развитие На база опитът ми през последните 9 години, бях убедена, че искам да създам място, където хората да се свързват със себе си, да се опознават и да се възпитават да действат така, както никога не са си позволявали! Да се докоснат до онази част от тях, от която се страхуват, но която крие най-големите им сили и възможности! Пътят към себе си е много труден и каменист! За него няма точна рецепта или посока, няма нещо сигурно, което да те отведе до Теб! Това е Път, който се върви цял живот! “Любов и Творчество” е място, което е създадено, за хора, искащи да минат по този път! Хора, готови да преобърнат света си, да променят настоящето си и да бъдат пълноценни във всяко едно отношение! “Любов и Творчество” е мисия! Моята мисия да предам на Вас опитността си, тънкостите, заряда, вярата, подкрепата и мотивацията! Моята мисия е да ви науча да бъдете това, което сте - Пълноценни, Щастливи и Смели! Вярващи, Действащи, Чувстващи! Всеки един от нас е специален, с индивидуални качества и потенциал! Моята роля е заедно с вас да стигнем, именно до него!

Невена Гоцева

0.00
Нямам оценка

А вие вече я направихте

Търсиш друга услуга? Търсачката ще ти помогне!